Deti a my - Claim
Čo takto dať si špenát? O jeho priaznivých účinkoch ste zrejme nevedeli
Špenát patrí k veľmi zdravej zlelenine a spestriť si ním jedálniček patrí k veľmi proespešným zvykom. Viete, prečo? Hoci po špenáte nerastú svaly, tak ako to môžeme pozna...
Redakcia FOOD
15. máj 2022
Grilovacia sezóna klope na dvere: Ako si ju čo najlepšie vychutnať?
Jar je konečne za dverami. Slnko začína hriať, čo láka stále viac k tráveniu voľného času vonku. A ako si pobyt na čerstvom vzduchu spríjemniť ešte viac, než grilovaním dobr...
Redakcia FOOD
13. máj 2022
Rio Mare inšpiruje k vareniu a rozdá v súťaži stovky súprav panvíc Tefal Ingenio
Váhate, či je možné pripraviť teplý obed alebo večeru z tuniaka v plechovke? Samozrejme! Vyskúšajte parádne recepty z modernej talianskej kuchyne od Rio Mare a zapojte sa do súťaže o skvelého pomocníka do kuchyne od značk...
Redakcia FOOD
10. máj 2022
McDonald’s „refreshol“ receptúru šalátov
Po nedávnom vylepšení hovädzích burgerov prichádza spoločnosť McDonald’s s ďalšou novinkou. Líder v gastro segmente sa tentokrát zameral na portfólio zeleninových šalátov. Tie sú po úprave receptúry ešte čerstvejšie a chutnejš...
Redakcia FOOD
6. máj 2022
Plynový, elektrický či na uhlie? Gril dotvára váš životný štýl a takto si vyberiete ten správny pre vás
Každý budúci majiteľ nového grilu stojí pred otázkou: ktorý bude pre mňa ten najlepší? Rozpočet nie je to jediné kritérium, ktorým by ste sa mali riadiť. Odpovede na pár jednoduchých otázok vás nasmerujú k t...
Redakcia FOOD
30. apríl 2022
S Podravkou navaríte vždy dobre
Poznáte Ochucovadlo Podravka, ľudovo prezývané vegeta alebo jednoducho Podravka? Že sa pýtame! Však pri varení ho používali už naši starkí, rodičia a radi po ňom siahneme aj my. Je súčasťou našich...
Redakcia FOOD
22. apríl 2022
Tipy na úžasné zážitky vonku
Prvé teplejšie dni signalizujú, že jar je konečne tu. Ani vy sa už neviete dočkať všetkých spoločenských udalostí, stretnutí a aktivít v prírode, ktoré nám v uplynulom období tak chýbali? Nečaka...
Redakcia FOOD
21. apríl 2022
Po 30 rokoch mení Birell Svetlý svoju receptúru! Jeho chuť tak bude plnšia a ešte bližšia klasickému pivu
Najpredávanejšie nealkoholické pivo na Slovensku Birell Svetlý má novú receptúru. Sládkovia použili pri jeho varení viac druhov sladu, upravili chmelenie aj proces rmutovania. Výsledkom je bohatšia chuť, plná zlatá farba a výrazná chmeľová aróma Birellu, čo...
Redakcia FOOD
20. apríl 2022
V hlavnom meste pribúdajú stromy: Zapojiť sa môžete aj vy
Spoločnosť McDonald’s už dlhodobo podniká kroky, ktoré vedú k udržateľnejším riešeniam. Postupne redukuje používanie plastov, zameriava sa na čistotu nielen v okolí svojich prevádzok, ale tiež v celých komunitách, a pomáha vytvárať pod...
Redakcia FOOD
19. apríl 2022