Deti a my - Claim
Stredomorská kuchyňa: Skvelé inšpirácie pre váš jedálniček
Stredomorská kuchyňa je svetová. Taká svetová, že je súčasťou Svetového dedičstva UNESCO. Najznámejšie dovolenkové destinácie ako Grécko, Talianko, Francúzsko, Chorvátsko, Španielsko či Maroko ju svojim turistom i do...
Redakcia FOOD
19. september 2021
Bylinkové oleje a maslá: Poradíme vám, ako si ich vyrobiť aj doma
Dopestovali ste bylinky v záhrade, na balkóne alebo okennom parapete a nestíhate ich hneď spotrebovať? Vyrobte si domáce bylinkové maslá a oleje. Maslá Bylinkové maslá sú skvelý spôsob, ako dodať šmrnc grilovanému a pečenému mäsu a...
Redakcia FOOD
17. september 2021
Ríbezle: Všestranné ovocie plné vitamínov
Ríbezliam sa v našich zemepisných končinách veľmi darí. Ich pestovanie je jednoduché a rodia veľa, takže ich pestovanie obľubujú aj menej skúsení záhradkári. V týchto dňoch ale nie je žiadny pro...
Redakcia FOOD
15. september 2021
3 výhody, ktoré vám prinesie umývačka riadu vo vašej domácnosti
Rodiny na celom svete si už takmer nevedia predstaviť svoje fungovanie bez šikovného pomocníka, akým je práve umývačka riadu. Domáci spotrebič v kuchyni povýši váš komfort na novú úroveň. Aké sú výhody umývačky...
Redakcia FOOD
12. september 2021
Jednoduchý návod, ako používať umývačku riadu
Na to, aby umývačka riadu pracovala tak, ako má, je potrebné sa riadiť pokynmi na obsluhu umývačky. Postupujte podľa týchto 3 krokov a na konci vás čaká oslnivý riad a čistá umývačka...
Redakcia FOOD
9. september 2021
6 tipov do vašej kuchyne: Tento riad neukladajte do umývačky
Umývačka nám šetrí čas, námahu a dokonca aj peniaze. Pri vhodnom umývacom cykle a rozumne naukladanom obsahu vás bude na konci čakať žiarivo čistý riad, ktorý môžete ihneď použiť. Existujú v...
Redakcia FOOD
7. september 2021
Baklažán alias jablko bláznov: Fialová pochúťka bez kalórií
Vedeli ste, že starovekí Gréci verili, že nadmerná konzumácia baklažánu pripraví človeka o rozum? Preto ho nazvali jablkom bláznov. My však túto poveru, ktorá vznikla pravdepodobne tým, že bez tepelnej úpravy je baklažán horký a obsahuje...
Redakcia FOOD
4. september 2021
Stolovanie vonku: Ideálna voľba na leto
Pre niekoho to je zábava, pre iného otrava. My sa prikláňame k prvej možnosti, rovnako ako Saša Štullerová Koreňová, ktorá nám prezradila, ako sa do stolovania vonku zamilovala. Moja záľuba v stolovaní vonku sa zača...
Redakcia FOOD
27. august 2021
5+1 zaujímavostí, ktoré ste o žuvačkách nevedeli
Žuvačky pomáhajú nielen udržať vaše zuby zdravé a šetria vaše výdavky na dentálnu starostlivosť, ale dokážu ovplyvniť aj náladu, zvýšiť produktivitu, znížiť stres, či dokonca zbaviť vás tej otravnej pesničky, ktorá vám stále...
Redakcia FOOD
23. august 2021