Deti a my - Claim
Grilovacie minimum: Čo všetko potrebujete pre pohodovú grilovačku?
Čo by to bola za sezóna, keby sme nerozpálili gril? Zostavili sme zopár užitočných rád, vďaka ktorým vás pri grilovaní nič nezaskočí. Vyberte si vhodný gril a náradi...
Redakcia FOOD
3. júl 2020
Svätojánske byliny: Využite ich čarovnú moc vo svoj prospech
Svätojánska noc je symbol slnovratu, dlhých dní a krátkych nocí, ale aj obdobie, kedy majú bylinky najväčšiu moc a najlepšiu chuť, pretože sa nachádzajú vo svojej najvyššej rastovej fáze. Prinášame vám druhý diel z 12 die...
Redakcia FOOD
23. jún 2020
Wok: Všestranný pomocník pre malú kuchyňu a zdravé varenie
Máte v kuchyni málo úložného priestoru? Preferujete rýchlu prípravu pokrmov alebo ázijskú kuchyňu? Tak to ste si už určite dávno zaobstarali wok - úžasnú pomôcku na varenie. Nie? Tak smelt do toho. Wok ...
Redakcia FOOD
19. jún 2020
Nedeľný brunch: Ako ho usporiadať správne?
Čo keby ste namiesto obeda alebo večere zorganizovali brunch? Veľké raňajky spojené s obedom si zamilujete. Vyhnite sa konvenciám a pripravte si špeciálny brunch aj v nedeľu. Ak si cez víkend radi prisp...
Redakcia FOOD
12. jún 2020
Melón, jahoda & rebarbora: Neodmysliteľné súčasti letných dní
Čo môže byť lepšie, ako výrazná chuť rebarbory, sladučký melón a diétne jahody? Ich sezóna je v plnom prúde, tak si ich vychutnajte čo najviac. Aj keď by sa mohlo zdať, že sa bud...
Redakcia FOOD
7. jún 2020
Ako dobre poznáte kulinárske umenie? Otestujte sa!
Viete, aké jedlo na svete je najstaršie? Aké príchute nanukov sú najmodernejšie? A ktorá postava zo seriálu Oteckovia vlastní kaviareň vo Viedni? Pripravili sme pre vás kvíz, pri ktorom sa zabavíte, aj poučíte.  ...
Redakcia FOOD
26. máj 2020
Alchýmia bylín a rastlín: Tradícia s liečivou silou
Zbožňujeme ich pre liečivé účinky, ale aj pre ich schopnosť spraviť i to najobyčajnejšie jedlo lahodným. Prinášame prvý diel z 12 dielnej série článkov o rastlinách a bylinkách. Tento raz o histórii ich pou...
Redakcia FOOD
24. máj 2020
Ako variť bez zvyškov?
Rozmýšľali ste už nad tým, koľko rôznych zvyškov pri varení končí v koši? Určite áno. A nie ste sami. Varením bez odpadu sa zaoberajú aj šéfkuchári, ktorým nie je food waste aspek...
Redakcia FOOD
18. máj 2020
Burbegel Plus – dezinfekcia do každej domácnosti
Spoločnosť Nestville Distillery, ktorá je známa aj ako výrobca 1. Slovenskej whisky - Nestville Whisky, prináša na trh novinku, v podobe univerzálneho prípravku na báze alkoholu. Dezinfekčný prípravok Burbegel Plus je určený na rýc...
Redakcia FOOD
14. máj 2020