Deti a my - Claim
Jelení chrbát v gine a zelenej kruste, pyré z pečeného paštrnáka, zeleru a jablka, teľací jus s borievkami a hubové ragú
Varia parádne a nielen pri ich práci sa na nich perfektne pozerá. Reč je o Šuhajíkoch pri panvici, s ktorými si teraz môžete doma pripraviť aj toto skvelé jedlo a dopriať si...
Redakcia FOOD
28. február 2021
Rizoto s prosciuttom a hráškom 
Rizoto na klasický spôsob poznáme všetci a popravde, nie každý ho má v obľube. Prečo si ho teda nevylepšiť? Namiesto klasických ingrediencií si ho ozvláštnite prosciuttom a hráškom a skvelý obed či večera je na sto...
Redakcia FOOD
25. február 2021
Kuracie prsia s krémovou omáčkou
Pokiaľ ide o kura, receptov na jeho prípravu nie je nikdy dosť. Ak už aj vám došli nápady, ako ho pripraviť, vyskúšajte náš recept. Kuracie prsia v kombinácii s krémovou syrovou omáčkou možno vyzerajú pomern...
Redakcia FOOD
20. február 2021
Tlačenka 
Pravú domácu zabíjačku môžeme zažiť na vidieku, ale niektoré zabíjačkové jedlá sa dajú pripraviť aj v paneláku. Skvelým príkladom je aj tlačenka podľa receptu šéfkuchára Dušana Platka. Dáte jej šancu? Poč...
Redakcia FOOD
17. február 2021
Pizza v tvare srdca
Valentín je predo dvermi a vy stále rozmýšľate, ako prekvapiť svoju drahú polovičku? Inšpirujte sa našim receptom na pizzu v tvare srdca. Pri výbere ingrediencií sa samozrejme riaďte vkusom svojho miláčika a ú...
Redakcia FOOD
12. február 2021
Farfalle s morčacím mäsom 
Máte chuť na niečo ľahké a rýchle? V tom prípade rozhodne vyskúšajte kombináciu chudého morčacieho mäsa a cestovín. A nielen nejakých! Cestoviny farfalle v tvare mašličiek potešia svojím výzorom a...
Redakcia FOOD
6. február 2021
Hurky
Domáce zabíjačky boli a sú súčasťou slovenských tradícií už oddávna. Aj preto prinášame pôvodný recept na klasickú zabíjačkovú pochúťku priamo zo Svätoplukova, ktorá poteší najmä mužov a milovníkov zabíjačkových ...
Redakcia FOOD
3. február 2021
Chrumkavé kuriatka plnené granátovým jablkom a kuskusom
Hľadáte recept na chutný a netradičný sviatočný obed? V tom prípade ste na správnom mieste. Skúste klasické kura trochu ozvláštniť trebárs chuťou granátového jablka a kuskusu a famózny obed je na stole. Počet porcií: ...
Redakcia FOOD
30. január 2021
Pečená treska
Pečená treska tvorí s bylinkami neodolateľnú kombináciu, ktorá vás očarí svojou vôňou aj chuťou. Je bohatá na bielkoviny, no na druhej strane má nízky podiel sacharidov a kalórií. Jednoducho perfektný tip na zdravý a ľah...
Redakcia FOOD
28. január 2021