Deti a my - Claim
Pečené rebrá
Teraz prinášame niečo pre pánov, ale aj pre všetkých milovníkom mäsa. Ak k nim patríte aj vy, rozhodne neodoláte pečeným bravčovým rebrám podľa nášho...
Redakcia FOOD
22. január 2023
Cestoviny s vlašskými orechmi a brokolicou
Máte chuť na niečo veľmi ľahké, zdravé a ešte aj rýchle? V tom prípade by ste mali jednoznačne skúsiť náš recept na cestoviny s vlašskými orechmi a brokolicou. Ak radi kombinujete chut...
Redakcia FOOD
20. január 2023
Hus pečená s limetkami a ananásom
Máte radi tradičné hody? V tom prípade by na vašom slávnostnom stole nemala chýbať voňavá a chrumkavá pečená hus. Skombinujte ju ešte s ananásom a limetkami a dovoľte ovociu ozvláštniť jej nezameniteľ...
Redakcia FOOD
14. január 2023
Špagety alla Carbonara 
Prineste trochu talianskej kuchyne aj do tej svojej, a to vďaka nášmu receptu. Špagety alla Carbonara sú veľmi chutné a jednoduché jedlo, ktoré má svoj pôvod kde inde, ako v Taliansku. Tak čo, dáte i...
Redakcia FOOD
12. január 2023
Grilovaný hovädzí steak so zeleninou
Hovädzie mäso patrí k veľmi kvalitným a zároveň výživným a chutným druhom mäsa. Ak navyše patríte k milovníkom steakov, hovädzí steak so zeleninou je pre vás ideálnou voľ...
Redakcia FOOD
7. január 2023
Guľôčky z kuracieho mäsa na thajský spôsob
Patríte k milovníkom thajskej kuchyne? Potom pre vás máme skvelý tip na veľmi ľahké, zdravé, ale sýte jedlo. Guľôčky z kuracieho mäsa na thajský spôsob sú dobrým tipom na plnohodn...
Redakcia FOOD
2. január 2023
Kura na zemiakoch a cesnaku
Pečené kura, to je klasika, ktorá nikdy neomrzí. Pripravte ho so zemiakmi a aromatickým cesnakom, podľa nášho receptu a chutný slávnostný obed je na stole. Počet porcií: 4  Príprava: 90 minút  Ingrediencie: 1 kura ...
Redakcia FOOD
31. december 2022
Pečený kapor s mandľami a citrónom
Kapor vo vianočnom menu nesmie chýbať! No čo tak ho tento rok pripraviť inak? Ozvláštnite ho citrónom a mandľami a uvidíte, že tú skvelú kombináciu si ihneď zamilujete. Počet porcií: 5–6  Príprava...
Redakcia FOOD
23. december 2022
Zemiakový šalát 
Bez šalátu by to nešlo! Zemiakový šalát sa stal tradičným jelom, ktoré sa v slovenských dokámcnostiach na štedrovečernom stole udomácnilo už dávno. Pripravte si túto klasiku podľa nášho receptu. Počet porcií: 6  Príprava...
Redakcia FOOD
19. december 2022