Kúsok pečiva s chutnou a zdravou zeleninou je vždy skvelou voľbou do uponáhľaných dní. Bagetu s paradajkou pripravíte expresne rýchlo, dokonale vás zasýti a doplní aj potrebné vitamíny.
 
Počet porcií: 2 - 5 (podľa veľkosti bagety)
Príprava: 5 minút

Ingrediencie:

  • čerstvá bageta
  • olivový olej
  • cesnak
  • paradajky

Postup:

Na koliesko bagety dáme kvapku oleja, môžeme potrieť kúskom drveného čerstvého cesnaku. Paradajku si prepolíme a dužinou potrieme bagetu tak, aby na nej bolo dosť štavy. Takto zajedáme k rybe, či ku grilovanému mäsu. 

Náš tip: Ak to chcete spraviť bez odpadu a po svojom, paradajky rozmixujte. To, čo nezjete k bagete, naozaj využijete na ďalšie použitie.